Perkthe(Translate)

Thursday, May 24, 2012

KREPA ME COKOLLATE,BANANE DHE AKULLORE VANILIE

 

 

 

 

E mbushim krepen me kreme cokollate dhe banane te grire sipas deshires mund te shtojme dhe arra te bluara.

 

 

 

E sherbejme me akullore te shijeve te ndryshme si ne rastin tone me akullore vanilie.