PERBERESIT
Për 4-6 persona
kripë dhe piper
5 qepë të mëdha
vaj për skuqie
1 filxhan miell
1 1/2 filxhan birrë
salce kosi per ti shoqeruar
Për 4-6 persona
kripë dhe piper
5 qepë të mëdha
vaj për skuqie
1 filxhan miell
1 1/2 filxhan birrë
salce kosi per ti shoqeruar
PREGATITJA
Merrni qepët dhe qerojini duke u hequr lekuren dhe pastaj ndaini ne unaza.
Merrni qepët dhe qerojini duke u hequr lekuren dhe pastaj ndaini ne unaza.
Ne nje ene plastike shtoni miellin, birrën, kripë dhe piper dhe perzijeni deri sa te keni nje mase brumi te holle.
Vendosni unazat e qepes brenda ne enen plastike ne brumin e holle te pregatitur dhe vendosni dhe vajin
ne tigan te nxehet.Skuqni pak e nga pak qepet deri sa te theken duke i kthyer nga te dyja anet
.
ne tigan te nxehet.Skuqni pak e nga pak qepet deri sa te theken duke i kthyer nga te dyja anet
.
Nxirrini unazat e qepes ne nje kullese me letër kuzhine që të kullojne vajrat e teperta.Sherbeini te ngrohta me salce kosi.
No comments:
Post a Comment